top of page
  • Skoleforvaltningen

Nr. 11 - Nyhed At Have Det I


Kære alle

Så er der igen Nyheder At Have Det I. Nyhedsbrevet til og fra alle os, der arbejder hos Aalborg Kommunes skoler.

I denne udgave af nyhedsbrevet kan du læse om:

  • Det' fra børn og unge: Midt i Aalborg ligger en skole - Sønderbroskolen. Her har cirka 500 elever og 90 medarbejdere deres daglige gang, og med 'Bevægelse i Centrum' er skolen både idrætsprofilskole og certificeret idrætsskole - og så er skolens DUS tilmed også idrætsDUS.

  • Det' til fælles: I Bislev er der også en skole, men nogen helt 'almindelig' skole er det nu ikke. Det er nemlig en Landsbyordning, hvor vuggestue, børnehave og skole er samlet på en matrikel. Her er der særligt fokus på 'den gode overgang'. Det ved de 2 pædagoger Janne og Zita en hel del om, og den viden deler de med os i denne udgave. Der er også lidt nyt om arbejdet med den nye forvaltningsstruktur, og her kan du læse lidt om, hvordan det går med processen og forberedelserne.

  • Folk fra forvaltningen: DELTA-klasser og co-teaching. Det er nok noget, du efterhånden har hørt om, men hvad er egentlig det vigtigste, når man har ansvaret for undervisningen og trivslen i et helt nyt skoletilbud? Vi har mødt to 'folk fra forvaltningen', Jeanne og Connie, som med hver deres faglighed er sammen om at gøre en forskel for eleverne i "deres" DELTA-klasse på Stolpedalsskolen i Aalborg.

Du finder nyhedsbrevet lige her: Nr. 11 – Nyhed At Have Det I

Rigtig god fornøjelse!

På vegne af alle, der har NOGET AT HAVE DET I.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page