top of page
  • Forfatters billedeSkoleforvaltningen

Nr. 10 - Nyhed At Have Det I


Kære alle


I dag sender vi en masse skønne elever på en velfortjent sommerferie 🌞 Det fejrer vi med en omgang Nyheder At Have Det I, der denne gang handler om ”Mod på verden”.

Hvad kan du læse om?:

  • Det' fra børn og unge: Mod på verden. Det er en del af vores vision, og i sandelighed noget, som Tornhøjskolen har taget til sig og arbejdet intenst med gennem MOT. Men hvad er MOT, og hvad kan det? Det fortæller eleverne fra Tornhøjskolen om her.

  • Det' til fælles: "Åh de smukke unge mennesker, pludselig er de stukket af". Ak ja, i dag er dagen, hvor vi sender rigtig mange unge mennesker videre ud i livet efter folkeskolen. Men hvad skal de nu, hvad drømmer de om, og hvad kommer de til at savne? Nanna og Emma fortæller her om deres meget forskellige planer.

  • Folk fra forvaltningen: Mød Rikke Dahl, som er meget mere end rengøringsassistent på VUK, Voksenskolen for Undervisning og Kommunikation, hvor hun blandt andet styrer kantinen, har praktikanter og underviser.

  • Bonus: Direktør Jakob Ryttersgaard har holdt Tjek ud-samtale med 2 af de 9. klasser, som nu forlader folkeskolen for at begynde på næste livskapitel. Læs, hvad de har været glade for, og hvad de har undret sig over.

Du finder nyhedsbrevet lige her: Nr. 10 – Nyhed At Have Det I


Rigtig god fornøjelse og rigtig god sommer 😎


På vegne af alle, der har NOGET AT HAVE DET I.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page