• Skoleforvaltningen

Live musiktime med professionelle musikere

Oplev HeartBeat Group give den gas med stomp og bodypercussion live på Youtube. Det er fedt, lærerigt og ganske gratis. Jeres elever kan deltage i en rytmisk workshop med de tre højenergiske og topprofessionelle percussionister fra HeartBeat Group. Her lærer de at spille på de ting, de har ved hånden derhjemme.


Hvornår?

  • Mandag 30/3 kl. 11

  • Tirsdag 31/3 kl. 11

  • Onsdag 1/4 kl. 11

Hvor?

Her på kanalen: https://youtu.be/lwbYoqIyfHU


Hvem?

Musiktimen er målrettet elever på mellemtrinnet.


Gør gerne dine elever og kolleger opmærksom på denne mulighed for online musikundervisning. Levende Musik i Skolen (lms.dk) har også oprettet en begivenhed på Facebook, I eventuelt kan dele. Find den her.


Feedback til Levende Musik i Skolen


"Vi hører meget gerne fra dig bagefter, hvis du har reaktioner på, hvordan det har fungeret. Send gerne en mail via dette link. Som sagt foregår undervisningen live, men vil selvfølgelig være at finde som fast video på kanalen efterfølgende, så elever/lærere kan passe det ind i det øvrige "skema".


Vi arbejder lige nu på at finde mere materiale i gemmerne/få produceret nyt, så man efterhånden vil kunne finde flere små film med musikalske øvelser, eleverne kan arbejde med hjemmefra.


Allerede nu kan man dog finde andre spændende ting online, eleverne måske kunne have glæde af. Eksempelvis i nogle af LMS’ undervisningsmaterialer:


Funky Currywurst Brothers

Lav rytmer og “Cup-song”. Mellemtrin. PDF med tekst og videoer til download.

Mike Andersen/Jens Christian Dam

Skriv din egen blues. Udskoling. PDF med tekst og videoer til download.


Der er også inspiration at hente omkring fjernundervisning i musik fx på EMU: Gode råd på EMU

Musikken er ikke sådan at slå ihjel, og vi glæder os meget til igen at kunne sende vores musikere ud på skolerne. Men indtil da – stay home, stay safe. Vi ses på youtube mandag kl. 11".