• Skoleforvaltningen

Styrk engagement, motivation og samhørighed i et fjernundervisningsmiljø

Onlineworkshop om fjernundervisning | Anywhere School


Google for Education tilbyder et webinar til Aalborg Kommunes skoler onsdag d. 6. maj 12.00 - 13.00, hvor I bliver inspireret til, hvordan I kan gøre fjernundervisningen mere interaktiv og engagerende.


"Vi navigerer alle i en usikker tid med hidtil usete globale skolelukninger. Det rejser en række spørgsmål blandt undervisere: Hvordan kan jeg fortsat engagere mine elever og holde kontakten til dem, når jeg fjernunderviser?Hvordan kan jeg støtte mine mest sårbare elever? Hvilke strategier kan bruges i fjernundervisningen til at forstærke personlige forbindelser? Hvordan sikrer jeg balancen mellem mit arbejds- og privatliv?


Denne interaktive onlineworkshop vil give dig værktøjer og ressourcer, så du kan skabe engagerende lektioner, så du fortsat kan motivere dine elever, selvom I arbejder på afstand af hinanden. Den vil også tjene som et forum, hvor du kan diskutere, analysere og dele strategier for fjernundervisning med andre undervisere".


Målet med denne onlineworkshop om fjernundervisning er, at den skal demonstrere, hvad fjernundervisning kan gøre, når den er bedst - at skabe personlige forbindelser og engagement i et online læringsmiljø er kernen i denne workshop."   

Læs mere og tilmeld jer onlineworkshoppen d. 6. maj, for Aalborg Kommunes Skoler via dette link..