top of page
  • Forfatters billedeSkoleforvaltningen

Genopslag: Sådan kan en virtuel skoledag organiseres

I forbindelse med seneste periode med onlineundervisning gav 9. årgang på Skansevejens Skole et bud på hvordan en virtuel skoledag kan organiseres. Vi genopslår her deres tanker:


Hver dag inden kl. 8.00 deler teamet et opslag i Aula med informationer om dagens opgaver herunder fag, materialer og afleveringer. Teamet beder alle eleverne kvittere med et godmorgen, som kommentar på Aula-opslaget, så de har en fornemmelse af, at alle er “mødt op”.


Dagsopgave

Teamet har koordineret og fordelt fagene hen over ugens dage, så eleverne får en dagsopgave hver dag. Dagsopgaven tager ca. en time at løse, og elevernes besvarelser skal afleveres i MinUddannelse i løbet af dagen. Efterfølgende vil de modtage feedback på deres aflevering via MinUddannelse. Hvis eleverne har spørgsmål eller brug for hjælp, så sidder lærerne klar ved tasterne i Aula.

Med dagsopgaver bliver det mere overskueligt for eleverne, og lærerne ved, hvilke dage deres fag har elevernes fulde opmærksomhed.


Andre opgaver

Derudover har teamet oprettet forløb i MinUddannelse til de forskellige fag. Alle materialer og opgaver er dermed samlet, og eleverne kan arbejde med dem i deres eget tempo.Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page