• Skoleforvaltningen

6 webinarer: Gode ideer til idræt og bevægelse

Fra onsdag den 6. maj kl. 14.30 præsenterer Aalborg Kommunes IDRÆTSMØDET i samarbejde med Dansk Skoleidræt en række webinarer, som skal inspirere lærere og pædagoger til at skabe endnu mere bevægelse i en anderledes skoledag.

Der vil især være fokus på, hvordan idræt og bevægelse kan organiseres under de nuværende forhold. I kan følge webinarerne live på IDRÆTSMØDET's og Dansk Skoleidræts Facebooksider, og de vil efterfølgende blive gjort tilgængelige på deres hjemmesider. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Webinarernes tidspunkter og indhold: Onsdag den 6. maj kl. 14.30: Bevægelse i fjernundervisningen generelt (udskoling) Mandag den 11. maj kl. 14.30: Brain Breaks i skolen (indskoling/mellemtrin) Tirsdag den 12. maj kl. 14.30: Idrætsfaget som fjernundervisning (udskoling) Onsdag den 13. maj kl. 14.30: Bevægelse i undervisningen i skolen (indskoling/mellemtrin) Mandag den 18. maj kl. 14.30: Idrætsfaget i skolen (indskoling/mellemtrin) Tirsdag den 19. maj kl. 14.30: Frikvartersaktiviteter (indskoling/mellemtrin)