FAGPILOTER

Skærmbillede 2020-09-29 kl. 11.21.23.png

Fagpiloterne er to lærere, der en dag om ugen står til rådighed for praksisnær udvikling på alle skoler. I skoleåret 20/21 er der fokus på matematik og naturfag – og fagpiloterne er som udgangspunkt til rådighed for andre skoler på tirsdage.

Du har som lærer, team, fagteam eller leder mulighed for at invitere fagpiloterne til et samarbejde om at skabe praksisnær forandring i forbindelse med konkrete udfordringer på netop din skole. Fagpiloterne står klar til at sparre og samarbejde med dig om at skabe god og spændende undervisning for eleverne på Aalborg Kommunes skoler. Er du nysgerrig efter at høre mere om mulighederne for at samarbejde med os, så skriv til os.

 

Se fagpiloternes koncept for 20/21 her
 

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE I MATEMATIK ELLER NATURFAG

mathias.jpg

Mathias Damgaard-Iversen

Sofiendalskolen

Hvad kan jeg bidrage med: ​​

  • Hvad er teknologiforståelse? og hvordan griber man den nye faglighed an?

  • Brug af teknologier i naturfagene (micro:bit, 3d-print, scratch)

  • Micro:bit 101 eller øvet (dataindsamling, opstart med programmering)

  • Implementering af teknologiforståelse og brugen af makerspaces i skolens fag. (naturfag, matematik, samfundsfag, håndværk og design) Læs mere her

Mads Kroer Jensen

Til daglig arbejder jeg på Tornhøjskolen, hvor jeg er matematiklærer i udskolingen samt matematikvejleder. I rollen som matematiklærer er jeg fokuseret på, at arbejde problemløsende og hjælpe eleverne med at skabe gode strukturer i deres opgaveløsninger. Ligesom det er vigtigt for mig, at gøre IT til et gennemgående redskab i matematikundervisningen.

Som vejleder er jeg optaget af, at skabe en rød tråd og en fælles retning for matematikken på skolen, for at give den mest meningsfulde og sammenhængende undervisning for eleverne.

 

Biografi:

Jeg er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium i 2013 med linjefag i matematik, biologi og idræt. Jeg har de første to år arbejdet på Brøndby Strand Skole, men har siden 2015 arbejdet på Tornhøjskolen i Aalborg Øst. I 2017 blev jeg uddannet som matematikvejleder og har fungeret i denne rolle siden 2016.

Mathias Damgaard-Iversen 

Jeg arbejder på mellemtrinnet på Sofiendalskolen. Jeg er særligt optaget af det nye fag teknologiforståelse og hvordan de erfaringer den nye faglighed bidrager med, kan bruges i både selve faget, men også i andre fag bl.a natur og teknologi. 

Jeg brænder for, at vække elevernes interesse for natur og teknologi samtidig med, at jeg stræber efter at eleverne får færdigheder indenfor kompetenceområderne; undersøgelse, modellering, perspektivering og kommunikation. Derudover nyder jeg, at bruge de faciliteter som skoler kan bidrage med, om det er et biologilokale med udstoppede dyr, eller et fuldt udstyret makerspace med 3d-printere og folieskærer. 

Ser frem til vores fremtidige samarbejde, hvor vi sammen kan skabe og udvikle god og inspirerende undervisning i naturfagene. 

Biografi: Jeg er uddannet fra UCN Aalborg i 2018 med linjefagene Matematik, natur og teknologi og håndværk og design. Jeg har siden 2018 arbejdet på Sofiendalskolen.